måndag 31 oktober 2011

söndag 30 oktober 2011

Träffen i dag, den 30 oktober

Här kommer foton från dagens träff! Trevligt, som vanligt, och med juniorer med. Ungdomarna bytte ATC, och vi mogna deltagare bytte inchies. Clary visade en teknik med folietejp, och det blev fantastiskt fint resultat! Här en bildkavalkad, klicka för större bild:

torsdag 27 oktober 2011

Träff på söndag!

I dag är det torsdag, och bara några dagar kvar tills vi ses igen! Vill påminna om ATC för barn, tema halloween, och inchies för oss vuxna - se tidigare inlägg.
Hoppas verkligen att många har med sig inchies - det är roligare med många att byta med!

fredag 14 oktober 2011

Korgar

Passa på! Just nu har Dollarstore de här fina korgarna i äkta plast! Perfekta att förvara kort, scrapsaker eller kanske utflyktsbullar i! De finns i ljusblå och crème som på bilden, samt i illgrönt och laxrosa. Och priset - 10 kr!måndag 3 oktober 2011

Träffen i oktober

Nästa gång, den 30 oktober, är det också dags för en juniorträff. Kul! Deras utmaning är: gör ett eller flera ATC-kort för att byta med varandra! Temat är "halloween".
Vi vuxna scrappare har också en utmaning - att göra inchies. Gör 12 sådana och använd helst stämplar! Genomgående färg ska vara rostbrun, ungefär som Vintage Photo (distress). Vilket motiv som helst går bra. Vi byter med varandra och kan sedan göra en tavla eller något annat av inchiesarna.
För dig som vill friska upp minnet ang. inchiesar, kan jag rekommendera den här länken:
Inchies - vad är det?

Så här fina fröpåsar hade skapats och förevisades. Vi hade dragning av en vinst för de som gjort fröpåsar, ett fint scrapalbum skänkt av Prisma Lekotek här i Härnösand.