onsdag 30 september 2009

Tri fold card

Vi var två som visade tri fold cards på träffen den 20/9. Så här ser de ut:


Det är enklare än man tror att göra ett sådant kort! Här en video från YouTube/Splitcoaststampers som tydligt visar hur.

måndag 28 september 2009

Rar pippi!

Origami kan man använda till mycket. Vika askar, vika kortstomme, och vika dekorationer. Här en pingvin! Visst är han rar... En fyrkantig bit papper ca 8x8 cm blev en lagom stor pingvin till att sätta på ett kort. Papperet var vitt, så jag har färglagt vingen och huvudet, samt näbben. Lite garn fick bli en halsduk. Ser ni norrskenet på himlen?!
Återkommer med instruktion på vikningen!


fredag 25 september 2009

Nästa träff....

Nästa träff är den 18 Oktober klockan 11,30-16,30
Som tema till den dag har vi ett halloween ATC.
Ni som vill vara med och byta tar med ett färdigt ATC då.
 // Lotta

En liten ask.


En liten ask jag gjort för skatt gömmor!


// Lotta

måndag 21 september 2009

Härnöscrappare!

Allra första inlägget i vår nya blogg kommer här! Vi som startar den här bloggen bor i Härnösand, och brukar träffas för att scrappa och göra kort en gång i månaden. Det har vi gjort i mer än ett år nu, och trivs gott med det! Roligt att kunna byta erfarenheter och tips med varandra.

För några veckor sedan hade vi en minimässa/pysselträff här på Parkaden, och hade tre företag här. Det var Scraphuset, Pagoni och Nettans Scrapbooking4you. Butikerna hade demos och workshops. Vi hoppas kunna göra om detta igen!
I söndags hade vi vår första träff för hösten. Temat var kortvikningar, och det var en otrolig inspiration! Några foton från träffen här: